4. ERUMEKATRON Robot Yarışması

4. ERUMEKATRON Robot Yarışması sayfasına hoşgeldiniz. Yarışma ile alakalı aklınızda ki bütün soruların cevabını burada bulacaksınız.

4.ERUMEKATRON Yarışması 2015’ten beri Erciyes Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği tarafından düzenlenmektedir. Bu sene 4. sünü gerçekleştireceğimiz yarışmada yine bomba gibi üç yeni kategori ile karşınızdayız. Bu sene ki yarışmamızın tema kategorisi ‘Bir Fikrim Var!’ yarışması, bu yarışma ülkemiz içerisinde proje fikri olup gerçekleştirme şansı olmayan katılımcıların projelerinin uzmanlar tarafından değerlendirilmesi ve desteklenmesini amaçlamaktayız. 4. ERUMEKATRON Robot Yarışmasının Kategorileri:

Kategori isimlerine tıklayarak Kategori kurallarına ulaşabilirsiniz.

(NOT: “Bir Fikrim Var!” yarışması Örnek Rapor Formatı ve Yarışma Taahhüt formu için tıklayınız.)

Hey Yarışmacı hazır mısın? Yarışmaya çok az kaldı.

63Gün 20Saat 44Dakika 45Saniye

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK KULÜBÜ’ nün yarışma şartlarında ve görevlerde değişiklik yapma ve yarışmayı iptal etme hakkı saklıdır. Böyle bir durumda ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MEKATRONİK KULÜBÜ herhangi bir taahhüt veya idari, mali ve hukuki sorumluluk altına girmemektedir.

Yarışmaya Başvuru Formu